Child Protection and Development Center

I Pattayas barske og kyniske bymiljø bor mere end 2.000 børn på gaden og i slum – børn helt ned til fire årsalderen. Disse børn flygter fra nedbrudte hjem, familier med stofmisbrug eller voldelige forældre. De kommer til Pattaya, fordi de hører historier om storbyens gode liv og hurtige penge, men der går ikke mange uger i den barske virkelighed, før børnene forstår, at den eneste ernæringsvej er byens uofficielle varemærke, prostitution.

Børnehjemmet i Pattaya samarbejder med Human Help Network. Child Protection and Development Center er resultatet af dette samarbejde, der er i vækst. Gennem dette center forsøger pædagoger og socialarbejdere at nå ud til gadebørnene der, hvor de er. Specialuddannet personale opsøger børnene i slumkvarterene, hvor man fortæller dem om et bedre alternativ til deres nuværende liv. På centeret får børnene dækket deres basale behov for mad, tøj og tryghed. Og når de er parate til det, får børnene mulighed for at komme i skole.

Child Protection and Development Center passer på omtrent 65 børn i dag. På centeret bor cirka 45 børn, mens omtrent 20 fattige børn fra de omkringliggende slumkvarterer besøger centeret for at modtage mad, skoleundervisning og lægekontrol.
Ønsker du at støtte CPDCs arbejde gennem Den Danske Pattaya Fond, skal du blot øremærke dit bidrag til CPDC – bidraget er fradragsberettiget.

CPDCs hjemmeside: www.hhnthailand.org