Det går sponsoratet ud på

Du kan give et barn muligheden for et trygt liv med skolegang ved at blive børnesponsor. Du fortæller samtidig et forældreløst barn eller et barn, der har været udsat for overgreb, at du tænker på barnet, og du ønsker at gøre en forskel.

Der er ingen binding, da du til enhver en tid kan opsige dit børnesponsorat ved at kontakte Den Danske Pattaya Fond.

Det får du som børnesponsor

Når du bliver børnesponsor, får du to opdateringer om året sammen med et billede, der fortæller dig, hvordan dit barn har det.

Besøger du Pattaya, kan du møde dit sponsorbarn. Du skal blot kontakte fonden inden afrejse, og vi vil hjælpe med at arrangere mødet. Bemærk venligst at vi af hensyn til barnets tarv beder om, at mødet er ledsaget af personale fra stedet.

Det praktiske

Du kan selv bestemme, om du vil sponsorere et barn hos Father Ray Foundation eller Child Protection and Development Center.

Børnene hos Father Ray Foundation kommer oftest fra fattige familier, som ikke har råd til at forsørge deres børn. Her kan du træde til og give en hjælpende hånd.

Hos Child Protection and Development Center hjælper man børn, der har været udsat for prostitution, vold eller seksuelle overgreb i familien. Disse børn har brug for psykologhjælp og ekstra tygge rammer – det kan du være med til at give dem.

Det sidste klarer vi i fællesskab

Når du har udfyldt formularen nedenfor, tager Den Danske Pattaya Fond kontakt til dig, hvor vi bekræfter sponsoratet. Har du spørgsmål til sponsorordningen, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Tak for din støtte – du gør en forskel.

 

Jeg ønsker at sponsorere et barn hos:
Father Ray FoundationChild Protection and Development Center